PORTFOLIO Boudoir fotograafKlik op onderstaande foto's en ontdek mijn portfolio. 

( Portfolio is een verzameling foto's van mijn werk die ik in het verleden gemaakt heb, bestaande uit samenwerkingen waarvan ik de foto's mag gebruiken om online te zetten, Maak je geen zorgen, enkel foto's waarvan ik toelating gekregen heb komen in miojn portfolio ) 


Neem vandaag nog contact op en we zoeken een datum voor uw boudoirfotoshoot. Aarzel niet om contact op te nemen mocht je vragen hebben. Waarom zou je bij mij een  boudoir fotoshoot boeken ? 

- Jarenlange ervaring als fotograaf. 

- Prijs ( 150€ )/kwaliteit.

-Eigen ingerichte kamer voor fotoshoots zodat je geen hotelkamer moet zoeken om te  huren. 

- Ik kijk niet op mijn uurwerk, daarmee bedoel ik dat we pas stoppen als we voldaan zijn. De fotoshoot moet in een ontspannen sfeer gebeuren en daar staat geen tijd op. Je kan zoveel keer wisselen van setjes of lingerie of veranderen van make-up zoals je zelf wil. 

-Ik help je zo goed mogelijk met de poses en kijk of er niks te zien is dat niet mooi is op de foto. 

-Parking voor de deur. 

-Alles is bespreekbaar... 

-Je kan zelf de selectie maken van de foto's die bewerkt moeten worden als je dat wil.

- Ik hou rekening met uw wensen ( als die er zijn ) bij de bewerking van de foto's in photoshop. 

Boudoir fotografie

Boudoir fotografie is een vorm van fotografie die intieme en persoonlijke momenten vastlegt op een sensuele en smaakvolle manier. Het gaat erom dat vrouwen zich zelfverzekerd, mooi en sexy voelen. Ik help u door door de fotoshoot heen. Het eindproduct is een prachtige set foto's die jouw schoonheid en individualiteit vieren. Of je nu je partner een cadeau wilt geven, een speciale gelegenheid wilt herdenken of gewoon jezelf wilt verwennen, boudoirfotografie is een unieke en gedenkwaardige ervaring. Boek vandaag nog je shoot en ontdek de schoonheid in jezelf