Info en prijs 

Erotische -boudoirfotoshoot

Veel gestelde vragen over boudoirfoto's: 

Wat kost een boudoirfotoshoot ?

De prijs is 150€ ( btw inbegrepen ), vervoersonkosten 0.30€/km ( indien nodig ). Indien je een hotelkamer wil huren dan zit deze niet in mijn prijs inbegrepen. Daarvoor krijg je 10 perfect nabewerkte foto's ( zonder reclame of copyright op ) toegezonden via wetransfer.Wil je meer dan 10 bewerkte fotos ontvangen dan kan dat voor 10€ per extra foto ( dat is voor mijn tijd om de foto te bewerken). Je kan kiezen om zelf de selectie van de foto's te maken of de selectie door mij te laten maken. 

Waar gaat de fotoshoot door ? 

Meestal gaat de fotoshoot bij mij thuis ( Oost Vlaanderen, Maarkedal ) door, in een speciaal ingerichte kamer met een mooi hemelbed voor boudoir foto's. Maar de foto's kunnen ook gemaakt worden op een door u gekozen locatie. Bv, bij u thuis of op een hotelkamer. LET WEL, de huur voor een hotelkamer zit niet in mijn prijs inbegrepen. Dat dien je zelf te regelen / reserveren.

Hoe een boudoir fotoshoot boeken?

Je laat een berichtje na in mijn mailbox, we bespreken de locatie, We bespreken de foto's die je graag zou willen ( steek er gerust een paar voorbeeldfoto's bij die je graag zou willen ), we zoeken een datum en de fotoshoot staat vast. Zo eenvoudig. 

Wat breng ik mee voor een boudoir sessie?

Breng niet alleen lingeriesetjes mee die bestaan uit een bh en onderbroekjes. Ook body's, mooie topjes, nachthemdjes, een hemd van je vriend of man kan leuk zijn. Breng zo veel mogelijk verschillende stukken mee, Ook accessoires zijn welkom. hoe meer keuze, hoe beter. 

Hoeveel setjes lingerie breng ik best mee?

Breng zo veel mogelijk mee, hoe meer je meebrengt hoe meer we kunnen kiezen.

Breng ik naast lingerie nog iets mee van kledij?

Ook leuke accessoires zijn welkom. Denk daarbij aan halskettingen, jartellen, kousen, hoed, handschoenen, verschillende schoenen met een hakje, enz... 

Ik heb niet het perfecte lichaam, is dat een probleem?

Dat is zeker GEEN probleem, we bespreken op voorhand of er zaken zijn die je liever niet ziet op de foto. En ik help je bij het aannemen van een pose. 

Hoeveel tijd neemt een boudouirshoot in beslag ?

Daar kan ik moeilijk een antwoord op geven. Ik werk niet per uur en ik kijk niet op mijn uurwerk. We werken samen tot wanneer we voelen dat alle mogelijkheden uitgeput zijn. Dat kan 2 of 3 u duren of nog langer. Zorg er voor dat je tijd hebt zodat we onspannen en relax kunnen fotograferen.


Is het mogelijk om mijn gezicht onherkenbaar te maken op de foto's ? 

Ja hoor, Dat is zeker mogelijk. 

Mag ik een paar voorbeeld foto's aanbrengen die ik graag zou willen ? 

Natuurlijk, dat maakt het mij gemakkelijker om in te schatten wat je graag wil.

Ben ik niet te oud voor een sexy fotoshoot ? 

Natuurlijk niet, je bent nooit te oud voor een fotoshoot. Te jong kan wel, geen boudoir of lingeriefoto's onder de 18 jaar. 


Wat doe ik met mijn haar en de make-up ? 

Je kan uw haar laten doen, je kan het zelf doen. Evenals de make-up, die kan je laten doen of die mag je zelf doen. 


Heb je nog een tip voor mij ?

Jazeker ! tip 1 ) Doe geen kledij aan met elastieken of spannende kledij om naar de shoot te komen. Wanneer je bv korte kousen aandoet die spannen staat er een elastiek afdruk in uw huid. Idem voor een spannende jeans met een broeksriem. 

Tip 2 ) Breng geen lingerie mee die te klein is. De elastiek trekt dan in uw huid, en dat is niet zo mooi. 


Hoeveel foto's krijg ik ong ? 

Je krijgt 10 perfect bewerkte foto's die in de prijs inbegrepen zijn. We kunnen samen de selectie maken, ik kan de selectie maken of jij kan de selectie van de foto's maken. Dan stuur ik je eerst alle onbewerkte foto's door via wetransfer.com en daaruit kan jij dan kiezen welke ik bewerk. Wil je meer dan 10 fotos laten bewerken dan kan dat tegen 10€ per extra foto. 


Mag mijn vriend/man/vriendin aanwezig zijn op de boudoirshoot ? 

Als jij dat wenst mag dat. 


Mag ik voorbeeldfoto's doorsturen of meebrengen van foto's die ik graag zou willen ? 

Ja, natuurlijk mag je die doorsturen ( info@boudoirfotografie.be ), Ik bekijk die en doe mijn best om gelijkaardige beelden te maken. 


Heb je nog een vraag ? Aarzel aub niet om contact op te nemen...